Rønde
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 6. juni 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 6. juni 2020

DR1

02:05  

Hamilton (7:10)
Hamilton (7:10) Hamilton opsøger Sonja for at fortælle hende sandheden. Sammen med Birger går han på jagt efter nye beviser. Han aftaler et møde med Haig, men kan han stole på, at det ikke er en fælde?

02:50  

Lewis: Intelligent design
Lewis: Intelligent design Richard Seager, professor i biokemi, findes død under sin gamle Jaguar. Dagen før blev han løsladt efter en fængselsdom for hasarderet kørsel, der kostede en ung kvinde livet. Naturligt nok vender Lewis og Hathaway søgelyset mod den unge kvindes søster. Men også Seagers kolleger på universitetet må finde sig i duoens nysgerrige spørgsmål.

04:20  

Bonderøven 2014 (19)
Bonderøven 2014 (19) På Kastaniegården er der travhed, inden frosten sætter ind. I stalden færdiggør Frank et fodersystem bestående af glaserede krybber og træværk. Når det er færdigt, kan koen og kalven komme ind i deres bås. Æblerne til cider ligger på en vogn frostfrit i laden, mens æblevasker-maskinen er ved at tage form med både koste, snegl og rundjern. Kælderrummet i det nye stuehus er fyldt op med kartofler og gulerødder. Og så er Frank i gang med et eksperiment, han vil lave julesalat af opgravede cikorieplanter. Sendt første gang 17.12.14

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:05  

Dage i haven (3:6)
Dage i haven (3:6) Pernillas liste over ting, der skal forberedes til sommerens store bryllup i haven, er lang. Malin vil fremstille smarte borde til laden for at få plads til alle gæsterne, John vil nærmest pakke hele brudesuiten ind i grønt, og Tareq får gang i grillen.

06:00  

Løvens hule (3:8)
Løvens hule (3:8) De århusianske tvillinger, Kasper og Mikkel, får løverne til at spidse ører, da de præsenterer deres millionomsætning. Mens en flok unge, nordjyske iværksættere inviterer de fem løver med på deres festivaleventyr. Men er løverne mest til fest og farver eller kolde kontanter?

07:00  

Løvens hule (4:8)
Løvens hule (4:8) Sønderjyderne, Kevin og Christian, gør løverne bløde i knæene med deres charmerende personligheder - men er det nok til at lande en investering i deres særlige svejseanlæg? Eller går pengene i stedet til ægteparret, Ann Sofie og Jakob, som har opfundet kaffefiltre til stempelkander?

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Dokumania: Hil Satan!
Dokumania: Hil Satan! For medlemmerne af den amerikanske religiøse gruppe 'The Satanic Temple' repræsenterer Djævlen ikke ondskab, men er et symbol på modstand og kritisk tænkning. Gruppen kæmper for religionsfrihed og social retfærdighed - og organiserer protester fyldt med horn, ild og provokerende humor. Her følger vi den politiske aktivist-gruppe, mens deres medlemstal vokser fra tre personer til mere end 100.000. Hvordan tilpasser bevægelsen sig den eksplosive popularitet?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Pinsedag

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (70)
Minisekterne (70) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

05:15  

Inui (10)
Inui (10)

05:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

05:45  

Rita og Krokodille - Veninderne
Rita og Krokodille - Veninderne Rita får besøg af sin nye veninde, Susan. Hun øver sig på alle de ting bedste veninder gør. At drikke te og spise en kager. Da Susan kommer, må Krokodille ikke være med. Men Krokodille ved hvad prioriteten er med nye veninder og i modsætning til Rita, kan han nå kagedåsen. Krokodille synes alle skal være velkomne, kager eller ej!

05:50  

Vitello - er bagvendt (12)
Vitello - er bagvendt (12) Vitello er træt af at bo med en mor der hele tiden laver spaghetti, og en far der ikke er der, træt af sine venner, træt af alt. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt...

06:00  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Sylvester og Bamsen Boble. Sylvester synes det virker som at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra, kan rykke ud i sin bamselance. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:30  

Gurli Gris III (25)
Gurli Gris III (25)

06:31  

Gurli Gris III (26)
Gurli Gris III (26)

06:35  

Gurli Gris II (1)
Gurli Gris II (1) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

06:50  

Den lille prinsesse (5)
Den lille prinsesse (5) Der skal være udklædningsfest på slottet, og den lille prinsesse så gerne vinde prisen for den bedste udklædning. Men alle hendes gode idéer er alligevel ikke så gode.

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (7)
Rasmus Klump (7) Nordlyset

07:30  

Brandmand Sam - Stormens helte
Brandmand Sam - Stormens helte

08:30  

Grøflingen
Grøflingen Trods Grøffeldyrets advarsler beslutter hans datter Grøflingen sig for at snige sig ud i skoven for at finde den store, stygge mus, som hendes far har fortalt alle de uhyggelige historier om. Men da hun endelig finder ham, synes hun mest, han ligner aftensmad. Og så er gode råd dyre for den snedige mus.

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Downton Abbey III (2:10)
Downton Abbey III (2:10) Mary og Matthew vender hjem fra bryllupsrejse til et hus med en meget usikker fremtid. Robert har besluttet sig for at sætte Downton til salg. Men Mary er ikke parat til at give op så let. Hun rotter sig sammen med Violet i et forsøg på at lokke sin amerikanske mormor til at komme Downton til økonomisk undsætning. Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha: Shirley MacLaine.

11:10  

Inspector Morse: Familiespil
Inspector Morse: Familiespil Morse udsættes for en sand pressestorm, fordi opklaringen af mordet på den stenrige forretningsmand Sir John Balcombe trækker ud. Sir Johns familie synes ligeglad med hans død og viser ingen sorg, men så myrdes endnu et familiemedlem, og hetzen mod Morse tager til. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. James Balcombe: Martin Clunes. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

09:15  

Kampen om historien (3:4) Sønderjyder i krig
Kampen om historien (3:4) Sønderjyder i krig Adam Holm inviterer til debat om de sønderjyder, der blev tvunget i krig under 1. verdenskrig. Hvorfor kom den danske stat ikke deres landsmænd på den anden side af den daværende grænse til hjælp? Og var den danske forsvarspolitik og delvist privat finansierede humanitære indsats en del af en virkelig snedig plan for at få Sønderjylland tilbage til Danmark?

09:45  

24 timer vi aldrig glemmer - Prinsesse Dianas død
24 timer vi aldrig glemmer - Prinsesse Dianas død Den 31. august 1997 kl. 00:20 sætter Prinsesse Diana og kæresten Dodi Al-Fayed sig ind i en lejet Mercedes foran Hotel Ritz i Paris. Tre minutter senere hamrer bilen ind i en betonpille med mere end 100 km i timen. I 24 timer vi aldrig glemmer fortæller danskere i London, Paris og København om, hvordan de gennem natten og den følgende dag oplevede den uhørte bølge af global sorg, som fulgte Prinsesse Dianas pludselige død. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 17.10.10

10:15  

Danske katastrofer - Valby Gasværk springer i luften (5:6)
Danske katastrofer - Valby Gasværk springer i luften (5:6) Lørdag den 26. september 1964, går det galt på Valby Gasværk i København. En simpel reparation, en række små fejltagelser og en enkelt gnist, er nok til at starte en eksplosion uden sidestykke i Danmark. Gasværkets to enorme beholdere går op i flammer og trykbølgen rammer huse i op til 5 kilometer væk. Via øjenvidneberetninger fra to overlevende og en Falck-redder, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en katastrofe, der fik betydning for tusindvis af mennesker. Sendt første gang 08.11.2017

10:45  

Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal, når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. Ham den onde, det dumme svin eller skurken - kært barn har mange navne og i de danske tv-serier har der gennem tiden været mange bad guys. Men hvorfor er det så ofte forretningsmanden, boligspekulanten eller rigmanden, der bliver castet i rollen som skurk? Og hvordan har skurkerollen udviklet sig i dansk tv-fiktion siden 1960'erne? Sendt første gang 21.05.2014

11:15  

Danskernes Krønike - Vores arbejde
Danskernes Krønike - Vores arbejde Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. Da Erik og Margit Brandt fra Vedbæk skabte Danmarks første modeimperium, flød deres privat- og arbejdsliv langsomt sammen til ét. For dem var deres arbejde en livsstil - alle døgnets 24 timer. Helt anderledes forholdt det sig for familien Buhl fra Roskilde. Her var et arbejde udelukkende noget, man havde for at kunne holde fri fra det - og det var i fritiden, livet skulle leves. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med et arbejde siden 60'erne og frem til i dag, hvor flextid og hjemmearbejdspladser er blevet en naturlig del af vores arbejdsliv, og hvor et arbejde helst skal være sjovt og udfordrende. Sendt første gang 12.12.06

11:45  

Anne og Poul
Anne og Poul Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har fundet sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. Medvirkende: Frits Helmuth, Lane Lind, Birgit Conradi m.fl. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

09:20  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

09:27  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:55  

Min fars krig (2:3)
Min fars krig (2:3) Dorthes far blev taget af tyskerne under besættelsen, og mishandlet af den danske torturbøddel Ib Birkedal Hansen. Nu vil hun forstå, hvad der skete under det brutale forhør, og hvordan hendes far overlevede en tysk dødsdom. En dokudrama-serie om Danmark under besættelsen, og hvilken pris modstandskampen havde for en almindelig familie, hvor faderen blev traumatiseret af tortur og ophold i KZ-lejr.

13:55  

Søren Ryge - Lille Knud
Søren Ryge - Lille Knud Han er en af den efterhånden meget sjældne slags, som Søren Ryge elsker at besøge. Enlig bondemand, der har boet på fødegården hele sit liv. Passer sig selv. Har stadig køer, selv om han kun malker en af dem. Lever et stille, nøjsomt liv, som man næsten ikke møder mere. Og er blevet kaldt 'Lille Knud' hele sit liv, fordi han simpelthen ikke er ret stor.

14:25  

Bonderøven - En værdifuld belønning.
Bonderøven - En værdifuld belønning. I dag skal punktfundamenterne tages ud af formen, og så vil det vise sig, om det har været arbejdet værd. Men midt i det hele må Frank hente sine gæs hjem, da naboens græs tilsyneladende er grønnere. Og så får han en belønning fra engen, som han længe har ventet på.

DR2

13:50  

Calendar Girls
Calendar Girls I en lille engelsk by får to veninder en ide. Hvert år udgiver den lokale kvindeforening en kalender for at rejse penge til velgørenhed. Det er ikke nogen succes - men hvad nu, hvis de sædvanlige blomster- og landskabsmotiver blev peppet op med nøgne kvinder? Foreningens medlemmer er ikke længere helt unge. Alligevel siger de ja til at smide tøjet, for hvad gør man ikke i en god sags tjeneste? Medvirkende: Helen Mirren, Julie Walters, John Alderton m.fl. Instruktion: Nigel Cole.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (10)
Morten Skildpadde II (10)

12:20  

Morten Skildpadde II (11)
Morten Skildpadde II (11)

12:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:20  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

13:40  

Brillebjørn (19)
Brillebjørn (19) Norsk dramaserie. Sophia er på legepladsen og vil gynge. Men for at komme hen til gyngestativet, skal hun forbi de store børn, der råber, og det har Sophia ikke lyst til.

13:50  

Alfons Åberg (9)
Alfons Åberg (9) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen er sur i dag, så Findus er nødt til at narre ham til at blive i godt humør igen.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:00  

Fredagsfilm: Da Vinci-mysteriet
Fredagsfilm: Da Vinci-mysteriet Religionseksperten Robert Langdon bliver tilkaldt, da en museumsdirektør findes myrdet på Louvre i Paris. Ved siden af liget finder politiet en række gådefulde tegn og symboler, der sætter Langdon og kryptologen Sophie Neveu på sporet af en 2000 år gammel hemmelighed, som vil ryste hele den kristne verden - hvis Langdon og Neveu da lever længe nok til at kunne afsløre den. Medvirkende: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen m.fl. Instruktion: Ron Howard.

17:25  

Versus
Versus Er det hurtigst at redde katte ned fra taget via stige eller trampolin? Skal man køre med limousine eller racerbil, når man skal til fest? Og kan en 3D-printer lave et tandhjul hurtigere end en industritekniker? Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på i aftenens udgave af Versus, hvor det som altid gælder om at forudsige udfaldet af seks spændende dueller. Vært: Jacob Riising. Sendt første gang 28.8.15

DR2

15:35  

Krigsdøtre (5:5)
Krigsdøtre (5:5) 5. del: Ursula - 1979.

16:55  

Dronning til alle tider (4:6)
Dronning til alle tider (4:6) En dokumentarserie om H.M. Dronning Ingrid i seks afsnit. H.M. Dronning Ingrid som dronning. I dette afsnit, der handler om perioden 1947 til 1972, bliver kronprinsessen endelig dronning. Da Christian den X dør og anden verdenskrig er forbi, starter en helt ny epoke i den kongelige families liv og i Danmark. Vi er med regentparret på rejse i Grønland og Afrika, samt ser de tre prinsesser vokse op. Sendt første gang 1996

17:25  

Vi vandt vesten
Vi vandt vesten I 1800-tallet begiver en nybyggerfamilie sig af sted mod vest fra staten New York i det østlige USA. I løbet af de næste 50 år bevæger slægten sig stadig længere vestpå over det nordamerikanske kontinent, hvor den bliver del af en række store historiske begivenheder. Medvirkende: James Stewart, John Wayne, Gregory Peck, Henry Fonda m.fl. Instruktion: John Ford, Henry Hathaway og George Marshall.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47)

15:15  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Ridderprinsessen Nella (26)
Ridderprinsessen Nella (26)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (7)
Vidundervovsen Vaffel (7) Vaffel skal luftes

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Bakterierne kommer!

16:35  

Paw Patrol (23)
Paw Patrol (23) Vovserne og fyrtårnet + Vovserne redder Ryder

17:00  

Gepetto News III (7)
Gepetto News III (7) Så er Gepetto endnu engang klar med nyt til børn og barnlige sjæle. Digteren Halfdan, og Mode eksperten Jeis Hipskov kigger forbi studiet. Og så kan en heldig seer som altid, vinde kolde kontanter i "På med pilen Svend" Vært: Jacob Riising.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

17:45  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Øen (5:8)
Øen (5:8) Udmattelsen har haft sit først offer, og nedturen fortsætter. Men for første gang går gruppen fra at være samlere til at være jægere, når 2 af mændene endelig har succes med deres spyd. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

20:00  

Syv kontinenter, en klode (5:7)
Syv kontinenter, en klode (5:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det overfyldte Europa, som kun har 4% vild natur tilbage, men hvor de vilde dyr flere steder er på vej tilbage, efter at have være truet eller udryddet, på grund af en aktiv naturbevarlesesindsats.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunster Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Vor Gud han er så fast en borg".

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (26)
Zorro (26) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Mary og troldkvindens blomst
Mary og troldkvindens blomst Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har dog meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumlegøg og den geniale Doktor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre!

DR1

21:00  

Unge Morse II (1)
Unge Morse II (1) Kriminalbetjent Morse vender tilbage til stationen efter fire måneders fravær, mærket på krop og sjæl efter sin seneste sag. Stædigheden fejler dog ikke noget. Da en ukendt mand styrter i døden fra taget af en bygning, er Morse ikke parat til at henlægge sagen som selvmord. Til sine chefers irritation forsøger han endda at koble sagen sammen med to andre, tilsyneladende urelaterede sager. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Kristoffer Nyholm.

22:30  

Vera: Kold flod
Vera: Kold flod Forretningskvinden Lisa Varsey holder fest på en båd for venner og familie. En munter aften, der ender tragisk. Efter festen fiskes Lisas søster nemlig op af floden - stendød. Obduktionen afslører, at det ikke var en ulykke - og Vera må på jagt efter en morder.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

120 slag i minuttet
120 slag i minuttet I 90'ernes Paris raser aids-epidemien. Mens myndighederne ser passivt til, har aktivistgruppen ACT UP taget sagen i egne hænder. Utrætteligt kæmper den for oplysning og retten til den bedste medicin. Epidemien kræver konstant nye ofre, og gruppen er splittet i spørgsmålet om, hvilke metoder man kan ty til for at opnå målet. Men selv midt i de sydende frustrationer spirer kærligheden. Filmen modtog juryens grand prix og den internationale kritikerpris ved Cannes-festivalen. Medvirkende: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel m.fl. Instruktion: Robin Campillo.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:45  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

22:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mordene i Brokenwood II (1:4)
Mordene i Brokenwood II (1:4) Rugbyholdet Brokenwood Cheetahs er de rene legender. Desværre af den forkerte grund. Holdet har nemlig formået at tabe ikke færre end 50 kampe i træk. Det er endda ikke enden på ulykkerne. Nu findes holdets træner nemlig død - nøgen, bundet til en målstolpe og med et par trusser proppet ned i halsen. Det bliver en sag for den erfarne politimand Mike Shepherd.

01:35  

Hercule Poirot: Ebbe og flod
Hercule Poirot: Ebbe og flod Den unge Rosaleen bliver enke for anden gang, da rigmanden Gordon Cloade omkommer i en voldsom gaseksplosion. Nu er hun enearving til Gordons formue - til stor fortrydelse for resten af familien, der beder Hercule Poirot finde Rosaleens første mand. Han forsvandt sporløst, men familien Cloade tror ikke på, at han er død. Og hvis han stadig lever, er Rosaleens ægteskab med Gordon ugyldigt. Poirot: David Suchet. Adela Marchmont: Jenny Agutter. Rowley Cloade: Patrick Baladi. Instruktion: Andy Wilson.

03:40  

Hammerslag 2016 (13)
Hammerslag 2016 (13) Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. Vært: Christian Degn

DR2

01:15  

I skudlinjen: USA's magtfulde våbenlobby
I skudlinjen: USA's magtfulde våbenlobby I årevis har den magtfulde organisation National Rifle Association (NRA) domineret den amerikanske våbendebat. Men nu står våbenlobbyen overfor en intern og ekstern trussel. Efter masseskyderiet i Parkland er debatten om våbenloven nemlig blusset op igen. Og samtidig viser lækkede dokumenter, at NRA trues af interne stridigheder. Her dykker vi ned i den amerikanske våbendebat og undersøger, hvorfor NRA nu er i skudlinjen.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ROENDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0603211634