Rønde
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. maj 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. maj 2022

DR1

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Alene i vildmarken USA VIII (9:12)
Alene i vildmarken USA VIII (9:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De fire sidste deltagere kæmper for at overleve. Mens nogle forsøger at ændre strategi for at udholde de barske forhold, kæmper andre mod negative tanker.

07:00  

Alene i vildmarken USA VIII (10:12)
Alene i vildmarken USA VIII (10:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Deltagerne mærker for alvor følgerne af udmattelse og underernæring. Mens nogle får nye ideer til, hvordan de kan skaffe flere kalorier, forbereder andre sig på at holde så længe som muligt. Men efterhånden som eksperimentet fortsætter, risikerer de alle at blive taget ud af konkurrencen.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: Døden kommer med posten (1:2)
Miss Marple: Døden kommer med posten (1:2) Engelsk krimiserie fra 1985. (Miss Marple: The Moving Finger) Gerry Burton tager på rekreation i en lille engelsk landsby efter en flyveulykke. Kort efter modtager han et anonymt smædebrev. Men han er ikke den eneste. Præstens kone frygter det værste og inviterer sin veninde Miss Marple til at besøge sig. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Putins invasion af Ukraine har rystet Europa i sin grundvold. Men har den også ændret på den Europæiske Unions selvopfattelse? Det spørger vi ledende næstformand for EU-kommissionen Magrethe Vestager om. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Til gudstjeneste med Paula Larrain i Jægersborg Kirke
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Jægersborg Kirke Steen Skovsgaard kan bryste sig af mange titler. Biskop Emeritus, PHD og far. Tidligere biskop over Lolland Falster Stift, nyudsprunget PHD og far til sognepræst Lea Skovsgaard. Sammen med Paula Larrain tager han plads på kirkebænken i Jægersborg Kirke. Sammen taler de nærmere om at sandheden skal sætte os fri, og forbundetheden er den frihed, vi leder efter. En forbundethed der er helt særlig som far og datter.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

05:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:55  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:15  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (49)
Gurli Gris VII (49) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (50)
Gurli Gris VII (50) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40) Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Landet for længe siden: Saurusstenens hemmelighed
Landet for længe siden: Saurusstenens hemmelighed I udkanten af Den Store dal ligger den mystiske Saurus Sten og tvillinge-trehornene Dinah og Dana er løbet hjemmefra for at finde den. Nu er det op til Lillefod, Cera, Spir, Ducky og Petri at få dem hjem igen.

08:45  

Vennerne og det grønne lys 3 (3:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (3:20) Anders opdager, at nogen sover i skuret i haven. Det ligner, at nogen bor der. Hvem er det? Og hvorfor gemmer personen sig i Anders' have?

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Miss Marple: Døden kommer med posten (2:2)
Miss Marple: Døden kommer med posten (2:2) Engelsk krimiserie fra 1985. (Miss Marple: The Moving Finger) Miss Marple er ikke enig i politiets konklusioner efter Mrs. Symningtons død. Da dødsfald nummer to indtræffer, lægger hun en fælde for den formodede morder. Miss Marple: Joan Hickson

09:56  

Vilde vidunderlige Danmark - Halsbåndmusen
Vilde vidunderlige Danmark - Halsbåndmusen Der er ikke mange agern tilbage i skovbunden i det tidlige forår. Det er en udfordring for halsbåndmusen, der behøver mad for at producere mælk til sine nyfødte unger. Desuden er det farligt at bevæge sig ud på skovbunden, for musemor risikerer selv at ende som føde.

10:00  

Kender Du Typen? - Med fuld fart og fuld kalender
Kender Du Typen? - Med fuld fart og fuld kalender Hvem er det, der deler lejlighed og klædeskab med sin søster i Aarhus? Og som kun er i Danmark en tredjedel af året? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, som kører på skateboard i Aarhus' gader. Vært: Anna Lin

10:30  

Passion for millioner (3:6)
Passion for millioner (3:6) Diamanthandleren Sidsel bliver sendt på en svær opgave af en kunde, der gerne vil investere i sine børns fremtid med nogle helt særlige diamanter. Kasper samler på Pokemon i sin helt egen liga hvor der er penge på spil. Og så laver Brian med rystende fingre sit allerførste vinkøb i investeringsøjemed. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

11:00  

I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5)
I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5) Psykologisk manipulator Jan Hellesøe og Tv-vært Josefine Høgh vil over to dage presse musiker Mads Langer til det yderste, gennem nøje konstruerede og til tider grænseoverskridende eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) Nye tider - nye skikke 1979 - 1981. "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

11:00  

En by i provinsen (6:17)
En by i provinsen (6:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

TVR

09:04  

Pyjamasheltene II (30)
Pyjamasheltene II (30)

09:07  

Pyjamasheltene II (32)
Pyjamasheltene II (32)

09:07  

Pyjamasheltene II (31)
Pyjamasheltene II (31)

09:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov

10:30  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5)

10:40  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6)

10:55  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Vindende venner + Willow tager fat ved roden

11:30  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Fryser Fleaglerne ude + Den store koncert

11:55  

Søskende-chok
Søskende-chok

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:20  

Vores livs ønskeliste
Vores livs ønskeliste Dansk dokumentar fra 2022. Flyve med luftballon i Burma, se nordlyset på Island og løbe maraton i Nordkorea. Det er bare nogle af punkterne på Sten og Rikkes ønskeliste. De vil udleve deres største drømme i livet. Men de har travlt - for de skal nå det, før Sten forsvinder.

13:25  

Hammerslag - Charmerende byhuse
Hammerslag - Charmerende byhuse Byliv og bindingsværk er på programmet, når Hammerslag skal se på charmerende byhuse. Tina Müller byder først indenfor i et nyistandsat byhus i en af Sorøs ældste gader. Dernæst går turen til Korsørs midtby, hvor prisen skal gættes på et fredet byhus, der gemmer på mange historiske detaljer. Men hvad er de to boliger blevet solgt for? Det finder vi ud af, når Mira Lie Nielsen og Jacob Carlsson konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte salgspriserne på to byhuse.

13:55  

Søren Vesters Have - Smuk køkkenhave, sådan!
Søren Vesters Have - Smuk køkkenhave, sådan! En køkkenhave er ofte gemt væk allerbagerst i haven, fordi den kan være svær at holde pæn. Det vil Søren lave om på, så derfor tager han hjem til landskabsarkitekterne Louise og Jakob, som ved præcis hvad der skal til, for at få en smuk køkkenhave. Og så vil han forsøge at gøre dem kunsten efter hjemme i Thise.

14:25  

Vera: Skygger på himlen
Vera: Skygger på himlen Engelsk krimiserie fra 2015. (Vera: Shadows in the Sky) Havnearbejderen og familiemennesket Owen Thorne styrter i døden fra taget af et parkeringshus. Sprang han, eller blev han skubbet? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svaret. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

12:00  

Livets planet (5:10)
Livets planet (5:10) Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Da dinosaurerne nærmede sig deres guldalder for hundrede halvtreds millioner år siden, begyndte en gruppe af dem at udvikle sig i en ny og revolutionerende retning. De beholdt mange af deres øgleagtige træk, men fik samtidig et helt usædvanligt, nyt særkende, nemlig fjer. Fjer kunne både varme og tiltrække opmærksomhed, men vigtigst af alt gav de evnen til at flyve, og det ændrede fuglenes verden. Fuglene fik friheden til at rejse længere og hurtigere end nogen anden dyregruppe og til at udnytte alle muligheder over alt på planeten. Ligesom fisk findes fugle i alle størrelser, farver og faconer, og fra den kæmpestore lammegrib til den lillebitte kolibri og den langbenede flamingo har de udviklet opfindsomme måder til at overleve, parre sig og opfostre deres unger.

12:50  

Livets planet (6:10)
Livets planet (6:10) Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Der er flere insekter på jorden end alle andre dyr tilsammen, men fordi de er så små, ser man sjældent, hvor fantastiske de er. Alle insekter har den samme grundopbygning, nemlig seks ben og et ydre skelet. Men hos nogle arter er enkelte dele blevet forstørret for at løse bestemte problemer. En bille har fået en girafhals, så den bedre kan slås. En knæler er i stand til at ligge på lur forklædt som blomst, og en anden er næsten usynlig mellem visne blade. Nogle har øjne på stilke, og nogle bruger kemiske våben, mens andre blot lader som om. Insekternes utrolige fleksibilitet og evne til at tilpasse sig har gjort dem til den mest talrige og forskelligartede dyregruppe i planetens historie.

13:40  

Naturens små mirakler (3:5)
Naturens små mirakler (3:5) Naturprogram fra BBC fra 2011. (Nature's Miracle Babies) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. Verdens øer er hjemsted for nogle af verdens mest truede dyrearter, simpelthen fordi de ikke eksisterer andre steder. Det gælder for eksemprel den tasmanske djævel på den australske ø Tasmanien, hvor en dødbringende kræftsygdom truer med at udrydde hele den vilde bestand. Martin ser også nærmere på koalaen, hvor en videnskabelig hjælpende hånd til et parringsprogram måske kan redde koalaen fra udryddelse. Martin fortæller også succeshistorien om øen Mauritius og den mauritiske tårnfalk, der engang var verdens sjældneste fulgl, men som nu er bragt tilbage til naturen ved hjælp af opdræt i fangenskab.

14:30  

Englands største nationalpark med Simon Reeve (1:3)
Englands største nationalpark med Simon Reeve (1:3) BBC-naturserie fra 2021. (Lakes with Simon Reeve) Prægtige bjerge, gletsjerskabte dale og pragtfulde søer. Lake District i hjertet af Cumbria er Englands største nationalpark. Men det 2500 kvadratkilometer smukke og ældgamle landskab undergår store forandringer. Millioner af briter har kastet sig over friluftslivets goder - og naturen kæmper for at overleve. Simon Reeve udforsker amtets seværdigheder og møder folkene, der forsøger at bevare og forny det unikke britiske landskab.

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Kasper vil gerne flytte ind hos sin far, men det er ikke så enkelt, når han har fået en ny familie. Heldigvis har Kasper en hemmelig træhytte i skoven. Der har han det rigtig godt - indtil strømmen går.

12:25  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:35  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

14:15  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:55  

Arving ukendt III (3:5)
Arving ukendt III (3:5) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Arvinge okänd) I en voksen alder finder Catherina Strandquist ud af, at hendes biologiske far er en amerikansk jagerpilot. Han efterlader hende ingen arv, men oplysningen om, at hun har en halvbror i Tyskland. Hun har allerede ledt efter ham i 20 år uden held. Men nu får hun hjælp.

16:55  

Sanditon II (5:6)
Sanditon II (5:6) Britisk dramaserie efter Jane Austens ufuldendte roman. Rivaliseringen mellem Alexander Colbourne og oberst Lennox over Charlotte når sit endelige højdepunkt. Georgiana træffer en beslutning, der for evigt vil forandre hendes fremtid. Edwards manipulation af Esther bliver endnu mere dyster og Alison opdager, hvad hun har savnet.

17:50  

Min have IV (1:7)
Min have IV (1:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Lillesand gør Trine og Knut haven klar til en ny sæson. Heidi lærer at lave kranse, Stine laver et tørrestativ, og Steinar viser os blåregn.

DR2

15:30  

Skydeordren der blev væk
Skydeordren der blev væk Dansk dokumentar fra 2018 Den 18. maj 1993 blev Nørrebro i København omdannet til en krigszone. Efter en folkeafstemning om udvidelse af EU-samarbejdet blev der bygget barrikader og sat ild i gaderne. En lovlig demonstration udviklede sig fatalt. Da politiet blev sat ind mod demonstranterne, opstod de værste gadekampe siden besættelsen. Politiet var underbemandet, dårligt udrustet og manglede tåregas. En regn af brosten fik politiet til at trække pistoler og affyre 113 skarpe skud. Talrige betjente blev såret og mindst 11 demonstranter blev ramt af politiets skydevåben. Flere var i alvorlig livsfare. Sendt første gang 17.05.2018

16:30  

Forsvundne verdener og skjulte skatte (1:3) - Sutton Hoo-skatten
Forsvundne verdener og skjulte skatte (1:3) - Sutton Hoo-skatten Britisk dokumentarserie fra 2019. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Kunsthistoriker, Janina Ramirez, graver i det ekstraordinære fund af Sutton Hoo, en velhavende krigerkonges gravplads fra det syvende århundrede. Det er en af Storbritanniens vigtigste skatte, og den ændrede briternes forståelse af den såkaldte mørke middelalder.

17:30  

Hitlers danske soldater II (1:4)
Hitlers danske soldater II (1:4) Dansk dokumentar fra 2022 Hvor involveret var danskere, der gik i krig for Hitler i krigsforbrydelser? Dansk politi efterforsker lige nu tidligere danske Waffen SS-soldater for mulig medvirken til krigsforbrydelser på en kaserne i Østrig i 1945. Uafhængigt af politiets efterforskning går forfatter og tidligere politimand, Martin Q. Magnussen på jagt efter svar.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (36)
Hey Duggee (36)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:52  

Simon III
Simon III

16:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:30  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder de fangede borgmestre + Vovserne redder programmet

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Trex
Trex Simons nabo Knarvorn von Sur og postbuddet Snotty Kuvertsen sniger sig ind på Simon, da det er ved at være tid til at tjekke endnu et punkt af listen. Men det kommer de til at fortryde.

17:20  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (5:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (5:20) Clora fortæller vennerne, at hun kommer fra en anden verden. Vennerne har tusind spørgsmål. Har Clora noget med ringen og det grønne lys at gøre?

17:40  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:40  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:45  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

17:49  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyrenes parringsleg (3:5)
Dyrenes parringsleg (3:5) BBC-naturserie fra 2021. (The Mating Game) Jungler og regnskove er hjemsted for 80 procent af alle landlevende dyrearter på Jorden. Men for at komme til at parre sig i den tætte skov, er man nødt til at skille sig ud. Nogle arter danser eller skifter farver for at imponere hunnerne, mens andre kæmper eller samarbejder for at få lov til at parre sig. Chimpanser er berygtede for deres brutalitet og vold, og for de fleste er dette den enkleste måde at sikre sig en mage på.

20:00  

Den store juniorbagedyst - Så er det weekend!
Den store juniorbagedyst - Så er det weekend! Den garvede bagedystveteran Mette Blomsterberg er dommervikar i ugens program, som står i weekendens tegn. I den hemmelige udfordring dyster deltagerne om at bage flest pandekager på tid, og en lille forglemmelse får stor betydning for en af juniorbagerne. I mesterværksudfordringen bliver dommerne udfordret med både søde og sure lækkerier, når deltagerne skal bage kager med weekendens yndlingsslik.

20:45  

American Song Contest (1:8)
American Song Contest (1:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) 56 sangere, duoer og bands - fra nye talenter til internationale navne som Sisqó, Michael Bolton og Macy Gray - dyster om at vinde den amerikanske version af Melodi Grand Prix. Rapperen Snoop Dogg og Kelly Clarkson er værter ved showet.

DR2

18:00  

Klyng dem op!
Klyng dem op! Amerikansk western fra 1967. (Hang 'em High) Jed Cooper er uskyldig, da ni selvtægtsmænd vil lynche ham for kvægtyveri og mord. Men han overlever mirakuløst, og først da hans uskyld er slået fast, og han har loven på sin side, drager han ud for at tage en blodig hævn over kaptajn Wilson og hans otte hjælpere. Medvirkende: Clint Eastwood, Inger Stevens, Ed Begley m.fl. Instruktion: Ted Post.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "I al sin glans nu stråler solen".

20:00  

Englands største nationalpark med Simon Reeve (2:3)
Englands største nationalpark med Simon Reeve (2:3) BBC-naturserie fra 2021. (Lakes with Simon Reeve) Menneskers indvirkning er til stede overalt i Englands største nationalpark. Landskabet er blevet formet af landbrug, minedrift og manipulation af miljøet. Og tilstanden i over halvdelen af Cumbrias søer og floder klassificeres som "i dårlig tilstand eller værre". Simon Reeve oplever den råkolde glæde ved natursvømning og tager på vandretur på Scafell Pike, Englands højeste tinde, hvor stierne er under stort pres på grund af flere og flere besøgende.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Mary og troldkvindens blomst
Mary og troldkvindens blomst Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har dog meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumlegøg og den geniale Doktor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre!

20:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:10  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Engelsk krimi fra 2016. (Endeavour) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

23:40  

Lewis: Eunukken
Lewis: Eunukken Engelsk krimi fra 2008. (Lewis: The Great And The Good) En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden (11)
Tæt på sandheden (11) Claus Hjorts skæbne blev denne uge afgjort af et blindt Folketing. Men er der overhovedet tale om en hemmelighed? Og hvor stor en landsforræder er han egentlig? Mens inflationen når nye højder, slås de folkevalgte om løsningen, som tilfældigvis tilgodeser egne vælgere - så man må høre sandheden fra børn og fulde folk. Og så har Enhedslistens årsmøde sået tvivl om deres politik i forhold til EU og Nato, så en inkarneret vælger tager ud for at blive klogere.

21:30  

Temalørdag: På UFO jagt med Jan og Morten
Temalørdag: På UFO jagt med Jan og Morten De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at jagerpiloter har observeret uidentificerede fysiske objekter. Betyder det, at jorden får besøg fra det ydre rum? Det vil Jan Elhøj og Morten Kirckhoff finde svaret på. På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter, og han møder whistlebloweren Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Herhjemme møder Jan en række prominente eksperter, der prøver at forklare, hvor de gådefulde objekter kan stamme fra? Endvidere møder han Frederik Dirks Gottlib fra DR-Podcastsuccesen, Flyvende Tallerken.

23:00  

Filmperler: Smerte og ære
Filmperler: Smerte og ære Oscarnomineret spansk drama fra 2019. (Dolor y gloria) Den succesfulde filminstruktør Salvador Mallo plages af fysiske lidelser og en følelse af tomhed. I et forsøg på at genvinde sin fortid mindes han sin barndom i 1960'ernes Valencia, sin viljestærke mor, sin første kærlighed i 80'ernes Madrid og et smertefuldt brud. Filmen er sidste del af trilogien, der omfatter Begærets lov og Dårlig dannelse. Medvirkende: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

TVR
DR1

01:15  

Chelsea Detective (4:4)
Chelsea Detective (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Ved første øjekast er Oliver Cowie et usandsynligt mordoffer: En populær lærer på Chelseas internationale privatskole og en kærlig familiefar. Men da han bliver fundet dræbt på blodig vis i sit eget hjem, skorter det ikke på mistænkte. Fra hans egen kone over stridslystne kollegaer til utilfredse forældre. Kriminalkommissær Max og Priyas jagt på sandheden afslører den ene mørke hemmelighed på skolen efter den anden.

02:45  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

02:45  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

03:30  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

03:30  

Fader Brown VII (8:10)
Fader Brown VII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Spændingerne når dødbringende niveauer, da en anarkistisk performance-teatertrup ankommer til Kembleford.

DR2

00:50  

USAs største konkurs - Lehman Brothers indefra
USAs største konkurs - Lehman Brothers indefra Fransk/canadisk dokumentar fra 2018. (Inside Lehman Brothers) Amerikanske, Lehman Brothers', konkurs i september 2008 førte til en verdensomspændende økonomisk krise, der af nogle blev sammenlignet med den store depression i 1930'erne. Hvordan kunne dette tilsyneladende solide pengeinstitut fra 1850 vælte omkuld og efterlade kreditorerne med en gæld på hundreder af milliarder? Svaret er tvivlsomme forretningsmodeller i en lovmæssig gråzone, men først og fremmest grådighed! Tidligere ansatte giver et indblik i et sygt system og advarer om, at det sagtens kunne ske igen!

TVR

02:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, ROENDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0521115109