Rønde
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 6. februar 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 6. februar 2023

DR1

06:25  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6) Bente Getz overtog et lille husmandssted i Samnanger i Norge. Jorden havde længe ligget brak, men nu skulle der ske noget. Efter at have anskaffet sig får, begyndte Bente Getz at fremstille ost, fik sit eget bageri, hun solgte ukrudt til fine restauranter i Bergen - og i dag har omsætningen i hendes virksomhed rundet millionen. Nordvision fra Norge.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Spar på energien. Alzheimerforeningen - hjernesund. Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Ulven uden grænser (2:2)
Ulven uden grænser (2:2) Hollandsk dokumentarserie fra 2022. (Wolf - Wanderer Without Borders) For 150 år siden forsvandt ulven fra de vesteuropæiske skove. Toprovdyrene flyttede østpå på grund af jagt, og fordi deres levesteder forsvandt. Nu er en enlig ulv vandret til Holland, hvor den vil etablere et territorium i et genoprettet naturområde og finde en mage, der kan føre slægten videre. Men kan ulven trives i så tæt befolket et land?

07:50  

Jagten - The Hunt (1:7)
Jagten - The Hunt (1:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves.

08:03  

Ukendt arving II (5:6)
Ukendt arving II (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Ukjent arving) Mange ugifte kvinder opsøgte et lyssky foretagende, hvis de var havnet i ulykke. Når barnet blev født, blev det givet bort til fremmede. Bjørn Rudolf var et af dem.

08:45  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Holdet bygger en amerikansk inspireret veranda. Det fyger gennem luften med bandeord, når den værste kaktustorn skal udpeges. Malin Persson planter dahlia, og John Taylor giver dig de tips til, hvordan du kan holde fri fra din have. Pernilla Månsson Colt botaniserer blandt bregner, mens Tareq Taylor indbager et helt kålhoved i salt.

DR2

05:35  

Vores uendelige univers (4:5)
Vores uendelige univers (4:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Der er noget, der skjuler sig i mørket. Usynlige legemer, der trækker farven ud af universet. Og som er i stand til at ødelægge kloder og standse tiden. Vi kalder dem sorte huller. Et bizart fænomen, der former universet. Hvordan opstår sorte huller? Hvilken rolle spiller de i vores galakse og i universet? Og kan vi løfte sløret for deres hemmeligheder?

06:30  

Vores uendelige univers (5:5)
Vores uendelige univers (5:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Vi lever i et lille hjørne af et kolossalt univers. Det er fuldt af kosmiske vidundere som hvirvlende gasskyer, enorme sorte huller og eksploderende stjerner. Alligevel har vi sat os for, fra vores lille planet, at studere universet og prøve at få svar på nogle af menneskehedens største spørgsmål. Hvordan begyndte det hele? Og var der noget før Big Bang?

07:25  

Besat af en drøm (1:2)
Besat af en drøm (1:2) Musikdokumentar. Mads drømmer om et gennembrud ligesom det, hans kæreste MØ fik. Sangeren har været upcoming musiker i tyve år, og tror altid han er i gang med at skrive et hit. Mød drømmeren og optimisten Mads, der fængsler publikum med bandet Goss og prøver at få tiden til at stå stille. Og som kun har sat drømmen på pause, da han passede på sin kæreste, da hun gik ned med stress.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

06:20  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:30  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:45  

Antikmagasinet (1:12)
Antikmagasinet (1:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Denne gang skal vi vælte os i stoffer, vi kan huske fra gamle dage. Stoffer, der fik vores hjem til at eksplodere i farve og form. Dagens gæster er Sara Axtelius, som er samler og forfatter til flere bøger om retrorstoffer og Anna-Kaisa Öhgren - ekspert i tekstil og design.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5)
Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5) En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...

09:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:53  

F for Får VI
F for Får VI

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (16)
Bonderøven 2012 (16) På Kastanjegården skal der i år dyrkes norsk svedjerug på marken. Frank besøger et stort savværk for at få savet bjælker til sit nye stuehus. Og så har Maren fået ny kalv. Franks løvhø er nu tørret, men hvad siger foderanalysen: Er der næring i det? Sendt første gang 27.09.12

12:15  

Bonderøven 2012 (15)
Bonderøven 2012 (15) I denne episode af Bonderøven: På Kastaniegården har Frank travlt med markarbejdet. Høet skal vendes og sættes på 3-ben til tørring. Ølandshveden skal høstes med både le og selvbinder. Frank får også tid til at flække og kløve en egestamme til små stave, som han bruger til en køkkenhavelåge, der skal forhindre hønsene i at invadere køkkenhaven. Og endelig har han gang i et forsøg, der skal fjerne alger fra søen. Sendt første gang 20.09.12

12:40  

Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn
Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn Verden brænder, floder løber over, og temperaturerne stiger. Vi har alle et ansvar, og derfor er det godt, de store virksomheder viser vejen til god klimasamvittighed. Stå på den rigtige side af historien - gør som de store virksomheder, der er så grønne, at man skulle tro, det var løgn.

12:45  

Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8)
Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8) Sæson 1 (2010). Det er maj måned, og det er endelig blevet forår. Jagtsæsonen for nogle få dyr er lige startet. Jørgen og Nikolaj er taget til Råsted nord for Randers for at nakke råger. Området har en særlig betydning for Jørgen. Det er nemlig her, han er opvokset, har leget og bygget huler som lille dreng. Nikolaj får, til sin store overraskelse, til opgave at aflive de nedfaldne fugle. Men får de overhovedet nakket nogen råger? Eller skal de æde taberdyr? Sendt første gang 07.11.10

12:45  

Nak & Æd - et vildsvin på Djursland (2:8)
Nak & Æd - et vildsvin på Djursland (2:8) Sæson 1 (2010). Det er januar måned og ved at være sidste udkald for jagt på flere dyr. Men Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk drømmer om at nakke og æde vildsvin, inden det er helt slut. De udfordrer derfor sne og januarfrost og tager på jagt i en dyrehave. Spørgsmålet er, om Jørgen denne gang får indstillet kanonen og nakket grisebassen - eller om de er nødt til at æde det taberdyr, som Jørgen har med? Sendt første gang 31.10.10

13:15  

Din geniale krop (3:4)
Din geniale krop (3:4) I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner? Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far.

13:15  

Din geniale krop (2:4)
Din geniale krop (2:4) I andet program af "Din geniale krop" går vi helt tæt på nogle af de mange mysterier, der sker i kroppen, når vi går fra at være barn til at blive voksen. For under puberteten ændrer kroppen ikke blot form og udseende, den bliver også kønsmoden. Vi ser på, hvad sker der, når vi mennesker får øjnene op for vores egen seksualitet. Og så er det også i denne periode, at hjernen udvikler sig meget i forhold til at styre kroppens impulser. Vi udsætter en gruppe unge og ældre for en række tests, og ser hvordan kroppen reagerer forskelligt, i forhold til den alder vi har.

14:00  

Hammerslag 2019 - Støj i storbyen
Hammerslag 2019 - Støj i storbyen Hammerslag er taget til Aarhus, hvor huspriserne ofte er høje. Men hvad betyder det for et boligsalg, når støjen fra storbyen følger med i handlen? Og kan den larmende beliggenhed være en genvej til drømmeboligen? Vi starter ved en stor patriciervilla i Aarhus V, som ligger lige ud til én af byens mest trafikerede veje. Derefter tager vi syd for Aarhus til Viby J, hvor vi skal se en treplansvilla, der har togbanen i baghaven. Aftenens sidste bolig er en villa i Aarhus V, hvor trafikken er gemt af vejen bag en støjmur. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme
Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme I aften besøger Hammerslag Nordjylland, hvor vi skal se tre boliger, der alle har dét der ekstra. Vi starter i byen Vodskov, der ligger 11 kilometer uden for Aalborg. Her skal vi se en villa med et arkitekttegnet orangeri. Derefter går turen til Aalborgbydelen Hasseris, hvor hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på en bevaringsværdig herskabsvilla. Aftenens tredje og sidste bolig er en ejerlejlighed, der ligger på Aalborg Havn, som tidligere var industrihavn, men nu er blevet forvandlet til et sted, som man ifølge New York Times er nødt til at besøge. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (8)
Kender du typen? 2016 (8) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (7)
Kender du typen? 2016 (7) I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Fordi du er kvinde: Hvem gider lytte til en skrigeskinke?
Fordi du er kvinde: Hvem gider lytte til en skrigeskinke? I 2011 får vi Danmarks første kvindelige statsminister. Kampen om ligestilling mellem mænd og kvinder er forbi. Eller er den? I denne serie tager vi på en historisk rejse fra kvindernes indtog i Folketinget og frem til i dag sammen med historikere og politikerne Ritt Bjerregaard, Grethe Fenger-Møller, Sophie Løhde og Johanne Schmidt Nielsen, der fortæller om alt det, du skal finde sig i - fordi du er kvinde.

12:45  

Fordi du er kvinde: Det sagde hun også i går
Fordi du er kvinde: Det sagde hun også i går Kvinder var sjove, men mændene var sjovere. Og det har kostet blod, sved og tårer for de kvinder, der har kæmpet for retten til at stå på scenen med egne tekster og tage stikkene hjem. Vi tager med komikerne, Anne-Marie Helger, Mette Lisby, Molly Thornhill, Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt på en tur gennem komikkens kvindehistorie - hele vejen fra pæn revypynt til flatterende fissejokes fra stand-up scenen.

13:30  

Store danske videnskabsfolk: Peter W. Lund
Store danske videnskabsfolk: Peter W. Lund Naturforskeren Peter W. Lund er berømt for sin opdagelse af sabeltigeren, kæmpedovendyr og andre eksotiske fortidsdyr i brasilianske kalkstenshuler. Han fandt også de første fossiler af fortidsmennesker, som i dag er centrale for forståelsen af menneskets udbredelse på jorden. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

14:00  

Guldkorn 1970'erne: 1972
Guldkorn 1970'erne: 1972 I 1972 begynder arbejdsløsheden at stige og det mærker de mange gæstearbejdere, der er kommet til Danmark. Ude i provinsen må små købmandsforretninger se sig udkonkurrerede af de nye supermarkeder - og så er det året, hvor en kristen vækkelse får den danske ungdom til at bytte sex og stoffer ud med Jesus.

14:20  

Rejsen i det græske øhav (3:6)
Rejsen i det græske øhav (3:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Bettany Hughes ankommer til Santorini og Akrotiri, også kendt som Ægæerhavets Pompeii. Et vulkanudbrud med en kraft svarende til 3.000 atombomber ødelagde byen Akrotiri for ca. 3.500 år siden. Bettany undersøger, om udbruddet skabte myten om Atlantis. Ligesom sirenerne fristede Odysseus, bliver Bettany fristet af vinguden Dionysos' ø, Naxos, hvor oldtidens fester stadig bliver fejret.

TVR

12:00  

Vilde venner II (6)
Vilde venner II (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. De skal lave vintermad til fuglene, og hjortene i Dyrehaven skal også fodres. Og så skal de forsøge at redde en helt speciel and, som har søgt tilflugt på en tennisbane.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

12:35  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

13:30  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

14:05  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

14:45  

Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe
Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe Dagens quizdyr er æslet Pépe. Egentlig skulle Stefan have quizzet med en hest ved navn Drabant, men han sprang fra i sidste øjeblik. Heldigvis går Pépe med til at quizze i stedet for Drabant, selvom Pépe selv er lidt usikker på om han er god nok til at være med. Pépe får nu fem spørgsmål om giftige dyr og chancen for at vinde en flot præmie. Det viser sig, at han er bedre til at quizze end han selv gik og troede. Men han må alligevel bruge sin livline og ringe til sin fætter i Mexico, for at få hjælp til et af spørgsmålene.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (1)
Kriminalkommissær Foyle (1) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Den tyske kvinde". Maj 1940. Krigen raser i Europa, og på baggrund af de tragiske begivenheder føler kriminalkommissær Christopher Foyle, at hans politiarbejde hjemme i England er betydningsløst. Men krigen kaster lange skygger, og da et ældre tysk-engelsk ægtepar bliver interneret, og den lokale fredsdommers tyske hustru findes myrdet, står Foyle midt i en sag, der er alt andet end rutine. Foyle: Michael Kitchen. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Henry Beaumont: Robert Hardy. Sarah Beaumont: Rosamund Pike. Summers: Edward Fox. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Lidt for mange mareridt (7)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Lidt for mange mareridt (7) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Lidt for mange mareridt". Midt om natten bliver det meste af landsbyen vækket af et råb om hjælp. Skolelæreren Connie Bishop er sikker på, at nogen lister rundt i hendes hus! Naboerne er nu ikke specielt bekymrede, for det er langt fra første gang, den unge lærer tror, at hun har ubudne gæster. Også denne gang ser det ud til at være falsk alarm. Men netop som Barnaby tror, at Connie lider af en lidt for livlig fantasi, dukker der et lig op i hendes baghave. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Connie Bishop: Nancy Carroll. Instruktion: Richard Holthouse.

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Listetyven". Barnaby og Jones jager en mystisk listetyv, der sniger sig ind i folks huse og berøver dem, mens de sover. Snart kaldes makkerparret til godset Chettham Park House, hvor en gæst af huset er blevet kvalt. Ved første øjekast ser det ud til, at listetyven har gjort sig selv til morder, men senere begynder den gådefulde tyv at fodre Barnaby med spor. Motivet for forbrydelsen skal findes 25 år tilbage i tiden. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. David Roper: Rik Mayall. Instruktion: Renny Rye.

17:10  

Landsbyhospitalet (25)
Landsbyhospitalet (25) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fangetransport kører galt, da en af fangerne forsøger at flygte. Fangevogteren og to af fangerne havner på The Royal, mens den tredje slipper væk. Samtidig får dr. Weatherill en uventet mulighed efter et hjemmebesøg hos to ældre mennesker.

17:10  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

17:10  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) Engelsk dramaserie. (The Royal) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

17:10  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere skal omdanne nogle gamle skruer, ledningestumper og savsmuld til et skilt. Tingfinderen Maria Dalum går på jagt i en gammel mølle, hvor hun håber at få nogle gamle staldeffekter med hjem. Og i København hos Buddha Bikes har de fået en ny ide med deres brugte cykler.

DR2

15:10  

Rejsen i det græske øhav (4:6)
Rejsen i det græske øhav (4:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Netop da Bettany ankommer til Kreta, afskærer en kraftig storm al adgang til øen. Her finder hun frem til en kopi af den type træbåd, som Odysseus og hans mandskab kunne have brugt. I Knossos, hvor uhyret Minotauros hærgede, kigger hun på sammenhængen mellem myter og historiske offer-ritualer. Det var også på Kreta, at Odysseus stjal kyklopen Polyfemos' ost - en god anledning til at besøge en hyrde og ostemager i bjergene.

16:00  

Historiequizzen: Krigens bløde udstyr
Historiequizzen: Krigens bløde udstyr Seks genstande på et bord. Fire historikere og én professor. Historiequizzen besøger hver uge et nyt museum og dykker ned i magasinerne.

16:30  

Historiequizzen: Etikette
Historiequizzen: Etikette Hvorfor spyttede de så meget i 1700tallet? Historiequizzen handler om etikette og har fundet en spyttebakke i Nationalmuseets magasin.

17:30  

Børn til salg - Adoptionens historie
Børn til salg - Adoptionens historie Engang var der ingen der vidste, hvad der blev af de børn der blev født udenfor ægteskab - nogle blev solgt til bortadoption, andre slået ihjel eller overladt i fremmedes varetægt - det var før, der var noget, der hed spædbørnehjem, Mødrehjælp eller adoptionsbureauer.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

17:30  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

17:45  

Alma flytter på landet (5)
Alma flytter på landet (5) Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap.

17:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Dekoratøren Karin Borgbjerg tager på genbrugsjagt. Hun håber at finde finurlige fund til sit showroom. I Aalborg har butiksindehaver Sannie Windelborg sat gang i en konkurrence på Facebook. Og præmien er et komplet soveværelse lavet ud af genbrugsmaterialer. Hos Woodliving skal de producere et nyt bord. Benene skal være aftagelige, så det kan sendes til udlandet.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag 2021 - Villa ved søen
Hammerslag 2021 - Villa ved søen I denne uges Hammerslag bliver det eksklusivt, når vært, Tina Müller, inviterer indenfor i to villaer lige ned til Silkeborgsøerne. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser, når de først skal gætte prisen på en ekstravagant villa med velourtapet på væggene og pool i forhaven. Dernæst går turen længere ned ad Silkeborgsøerne til Sejs-Svejbæk, hvor de to hold imponeres af et lille træhus på en stor og velbeliggende grund med hele to tilhørende badebroer.

20:00  

Hammerslag 2021 - Funky fabrikker
Hammerslag 2021 - Funky fabrikker Betongulve, newyorkerstil og industrielle detaljer bliver der rigeligt af, når vi i denne uges Hammerslag skal se på funky fabrikker. Mira Lie Nielsen og Christian Torp skal kæmpe mod Kristine Virén og Lars Lyng, når prisen skal gættes på to ombyggede fabrikker. Først går turen til en prominent adresse i Hellerup, hvor vi skal se et totalrenoveret byhus, der engang var byens sodavandsfabrik. De rå industrielle detaljer fortsætter, når vært, Tina Müller, byder indenfor i en ombygget limfabrik i et tidligere industrikvarter på Amager.

20:25  

Dansk humors bedste
Dansk humors bedste Ifølge Niels Hausgaard er skolelærere de nemmeste ofre, når der er brug for et grin. Damen med de blå tænder sørger dog for, at der også trædes hårdt på andre ømme tæer, Rytteriet kører den ind med en ukendt tissemands-sang, og Mia Lyhne lægger krop til en velbesøgt gynækologisk undersøgelse, når danske komikere ser nærmere på nogle af dansk komiks største hits og bedste tricks.

DR2

18:00  

Store danske videnskabsfolk: Willi Dansgaard
Store danske videnskabsfolk: Willi Dansgaard Willi Dansgaard er berømt for opdagelsen, at iskerner fra indlandsisen indeholder information om fortidens klima. Han opfandt en metode til at aflæse, hvad temperaturen var i den sky, som regn og sne er faldet ud af. Og kortlagde de sidste godt 100.000 års klimaforandringer. I 1995 fik han geofysikkens svar på nobelprisen. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

18:00  

Museet (1:4) En publikumsbasker?
Museet (1:4) En publikumsbasker? Besøgstal, barok-udstilling... og blodpletter? Ovenpå svigtende besøgstal jagter SMK en ægte publikumsbasker. Nogle af medarbejderne mener at en sådan kan skabes af de mange 100 barokmalerier, der står og samler støv i museets kælder. Kom indenfor hos hele Danmarks kunstmuseum. Her bliver kunstnernes hjælpelinjer afsløret i mikroskoper, imens blodpletter kan hjælpe med at datere tegninger flere hundrede år tilbage i tiden.

18:30  

Nævenyttige storebrødre og kreative lillesøstre
Nævenyttige storebrødre og kreative lillesøstre Dansk dokumentar fra 2016 Vi kender alle karikaturen af en pligtopfyldende storesøster, der får sig en uddannelse og ikke tager studielån. Eller den kreative sjove lillebror, der spiller i band og holder sabbatår, fordi han gerne vil være skuespiller. Mellembørnene er ultra diplomater, sørger for ro i lejren, og så er rollerne fordelt. Men er det nu også så tydeligt, hvem der er yngst og ældst i en søskendeflok, og hvor meget betyder placeringen i søskendeflokken egentlig for, hvem vi er? I dette DR2 tema undersøger vi sammen med børnepsykolog Margrethe Brun Hansen, om det er muligt at se forskel på et hold store-søskende og et hold små-søskende, når de udfører en række opgaver. Derudover møder vi Abdel Aziz Mahmoud og hans tre søskende, brødrene Kærså fra bandet Moonjam og søstrene Lene og Anne Sofie Espersen. Sendt første gang 21.05.2016

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Sri Lanka
Verdens smukkeste togrejser - Sri Lanka Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Colombo til Ella. Denne gang tøffer vi ud på en betagende rejse på en af verdens bedst bevarede victorianske jernbaner. En rejse, der fører os gennem bjerge, forbi store vandfald og endeløse temarker - og det ingeniørmæssige vidunder: jernbanebroen Nine Arch Bridge. På vejen møder vi de mennesker, der bor og arbejder langs jernbanen.

20:00  

Filmperler: Swimming Pool
Filmperler: Swimming Pool Fransk-engelsk erotisk drama fra 2003. Den succesrige krimiforfatter Sarah Morton føler sig udbrændt, og hendes redaktør tilbyder hende at låne hans villa i Sydfrankrig. Sarah finder sig hurtigt til rette i huset, men en dag dukker der en uventet gæst op - nemlig redaktørens unge datter. Sarah er fortørnet over at blive forstyrret, men også fascineret af den selvsikre unge kvinde, der solbader uden en trevl på kroppen og dyrker højlydt sex med forskellige mænd. Men en dag tager tingene en dramatisk drejning. Medvirkende: Charlotte Rampling, Ludivine Sagnier, Charles Dance m.fl. Instruktion: François Ozon.

TVR

18:00  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma skal have ansvaret for en opgave, synes hun, det er svært at give udtryk for sin nervøsitet overfor de andre, og det bringer alle i fare

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster synes, at Vrissen Buks skal opleve mere i livet, så de laver en bucket-liste til ham - en liste skrevet på en spand. Til hans store overraskelse og glæde fører de ham til Café Gateaux. Desværre har de inden dagen er omme ikke bare smadret restauranten, de har også måtte vaske op fordi de ikke kunne betale. Og fået livslang karantæne. Sikke et begivenhedsrigt liv, der venter Vrissen Buks!

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser
Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser Tidligere spillere på det danske kvindelandshold bryder nu et af fodboldens store tabuer. For første gang står de frem og fortæller om en ensom kamp udenfor banen. Det danske kvindelandshold i fodbold har oplevet enorm fremgang de sidste ti år. Men bag den store succes gemmer sig en hverdag, hvor flere elitespillere kæmper med alvorlige psykiske lidelser.

21:55  

Maigret og mordet ved vejkrydset
Maigret og mordet ved vejkrydset Engelsk krimi efter Georges Simenons roman. (Maigret: Night at the Crossroads) En diamanthandler findes myrdet, og alle spor synes at pege på Carl Andersen - en dansker, der bor i udkanten af Paris. I timevis afhøres han af kommissær Jules Maigret, men trods Maigrets anstrengelser insisterer Carl på, at han uskyldig. Så hvorfor blevet mordofret fundet på Carls grund - i Carls bil og skudt med Carls pistol? Og hvorfor forsøgte danskeren og hans mystiske søster at flygte? Maigret: Rowan Atkinson.

23:25  

Gift ved første blik USA XIV (21:26)
Gift ved første blik USA XIV (21:26) Efter otte uger er den følelsesladede rejse slut. Nu skal de fire par træffe deres livs største beslutning. Skal de forblive gift eller lade sig skille?

DR2

21:40  

På skuldrene af Bohr (5:6)
På skuldrene af Bohr (5:6) I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker? Eller er det slet ikke meningen med teleportation? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:25  

Da Carlos forsvandt (1:3)
Da Carlos forsvandt (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Dokument inifrån: Fallet Carlos) En søndag eftermiddag i maj cykler den udviklingshæmmede Carlos mod kiosken i den lille svenske by Strömsund. Herefter forsvinder han uden spor. Nu er der gået 18 år, siden Carlos forsvandt. Og journalisten Bo-Göran Bodin har lovet hans mor at gøre et sidste forsøg på at finde ud af, hvad der hændte ham.

23:25  

De usynlige seriemordere (1:6) Snigmorderne fra Washington DC
De usynlige seriemordere (1:6) Snigmorderne fra Washington DC I 23 dage i efteråret 2002 terroriserede de to snigskytter John Allen Muhammad og John Lee Malvo Washington D.C. Fra bagagerummet af deres blå Chevrolet Caprice kørte de rundt og skød og dræbte tilfældige. For første gang fortæller efterforskere, ofrenes familier og Lee Malvo selv, historien om de koldblodige nedskydninger. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

TVR
DR1

00:50  

Taggart: I kød og blod (3:3)
Taggart: I kød og blod (3:3) Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Flesh and Blood) Jardine opdager for sent målet for Janies skattejagt. Den excentriske, gamle mrs. Cameron findes myrdet. En dna-prøve skal afgøre, om Andrew McKnight er det barn, der på grusom vis blev kidnappet som spæd. Imens fylder Flynn intensivafdelingen op med sine mishandlede ofre. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan Macmillan.

01:45  

Antikkrejlerne XVI (11)
Antikkrejlerne XVI (11) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:30  

Hvis vægge kunne tale (7:8)
Hvis vægge kunne tale (7:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Gartnerboligen og det forfaldne orangeri tilhørte engang Engholms Slot, og det er her, både Christopher og Erika kommer på arbejde. En familiehistorie leder frem til, at to halvsøskende forenes for første gang.

03:35  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:20  

De usynlige seriemordere (2:6) Terrorstormen
De usynlige seriemordere (2:6) Terrorstormen De to morderiske snigskytter, Malvo og Muhammad, begynder deres rædselstur i udkanten af Washington D.C. Og på under 24 timer har de dræbt fem mennesker og efterladt byen i rædsel. Hvem bliver det næste offer? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, ROENDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0204100530