Rønde
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 24. november 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 24. november 2020

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA V (10:12)
Alene i vildmarken USA V (10:12) De resterende deltagere når et nyt lavpunkt, i takt med at fødekilderne forsvinder. En deltager drister sig til at trænge ind i en ulvs territorium for at finde mad, mens en anden kæmper med så alvorlige helbredsproblemer, at de potentielt kan tvinge ham ud af spillet.

00:50  

Til undsætning (21:48)
Til undsætning (21:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:35  

Mistænkt 3 (2:2)
Mistænkt 3 (2:2) Jane Tennison jager trækkerdrengen Connies morder og er samtidig kommet på sporet af en pædofili-ring. Mens nye vidner melder sig med kompromitterende oplysninger om Parker-Jones, der driver et center for gadebørn, tør ingen vidne mod den mordmistænkte alfons James Jackson. Samtidig modarbejdes Jane åbenlyst af sine overordnede, der synes at holde hånden over nogen, men hvem og hvorfor? Medvirkende: Helen Mirren, Tom Bell, David Thewlis m.fl.

03:20  

Bonderøven 2009 (4)
Bonderøven 2009 (4) Frank er en vaskeægte bonderøv. Hans favoritbog hedder "Håndbog i selvforsyning", og ud fra den prøver han at leve på den gammeldags facon. I dag skal gæslingerne på græs for første gang, og der skal plantes kål i køkkenhaven. I værkstedet skal der lægges gulv. Men det er ikke helt let, når gedekiddet også vil være med. Sendt første gang 01.02.09.

03:50  

Danmarks bedste portrætmaler (1:4)
Danmarks bedste portrætmaler (1:4) I aften skal de seks første kunstnere, af i alt 18 udvalgte, portrættere to kendte danskere på det smukke Koldinghus. Det er den flotte kirkesal der skal danne rammen for kunsten når både olie, akryl og pastelfarver kommer i spil. Vores seks talentfulde kunstnere ved ikke på forhånd hvem de skal portrættere, så der er masser af nervøsitet og spænding i luften. På kun 4 timer skal de forsøge at imponere vores faste dommerpanel, der til slut vil sende én kunstner videre til finalen.

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Agnes bliver dårligere og dårligere, og dyrlægen sender hende videre til specialister. Pytonslangen Zafira har svært ved ånde, og så er der en mordgåde, der skal løses, for hvem har myrdet dronningen? Nordvision fra Sverige.

06:15  

I skjul for smitten
I skjul for smitten Mens de fleste danskere må leve med mundbind og restriktioner i nattelivet, så må andre gå i total isolation for smitten. De særligt sårbare risikerer nemlig at dø, hvis de bliver ramt. Maise på 10 år og Julius på 15 befinder sig midt i farezonen på grund af deres kroniske sygdomme. DR følger dem og deres familiers kamp for at overleve corona-krisen. Tilrettelæggelse: Nikolaj Venge

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:40  

Spionen III (6:8)
Spionen III (6:8) Lenora opsøger Fuchs i Italien. Hun ønsker desperat at forhindre den tyske genforening og har brug for Fuchs' hjælp til at gennemføre et politisk attentat. Da Martin og Nicole også dukker op i den italienske villa, bliver stemningen temmelig anspændt.

01:30  

Under mistanke - Jagten på "H" (3:6)
Under mistanke - Jagten på "H" (3:6) Corbett planlægger bandens hidtil største kup. Bagtanken er at afsløre en højt rangerende korrupt politimand. Kate Fleming og Steve Arnott følger med fra sidelinjen, men ikke alt går som planlagt. Medvirkende: Stephen Graham, Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar m.fl.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Det gode råd: Kathrine er nyuddannet og arbejdsløs
Det gode råd: Kathrine er nyuddannet og arbejdsløs Kathrine er nyuddannet og har svært ved at finde arbejde. Hun har aldrig forestillet sig at skulle på dagpenge, men nu har hun været arbejdsløs i over et halvt år, er ved at miste modet og bange for, at hun bliver stemplet for evigt. Derfor søger hun åndelig vejledning hos Det gode råd, der består af præst Lea Skovsgaard, asetroende Andrea Hejlskov og generalsekretær for FrikirkeNet Mikael Wandt Laursen Vært Paula Larrain.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

06:05  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:20  

Bamselægen - Teddy er gravid (1)
Bamselægen - Teddy er gravid (1) Uma kommer ind på Bamsehospitalet med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse. Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (24)
Gurli Gris II (24) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (25)
Gurli Gris II (25) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | HipSomHap og Richard Thomsen
Morgensang med Ramasjang | HipSomHap og Richard Thomsen Hip som hap er i studiet, og de har taget deres far med, som er blevet lidt kedelig og trænger til at blive rusket op i. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder Aces fødselsdagsoverraskelse + Vovserne redder et tårn af pizza

08:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (50)
Vidundervovsen Vaffel (50)

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo II (4:6)
Dyrene i Zoo II (4:6) Nu skal vi igen bag kulisserne i Chester Zoo i England. Her er mange af dyrearterne truet, og døgnet er fyldt med unikke øjeblikke fra fødsel til død. I dette afsnit må Sumatra huntigeren Kirana sige farvel til sine to sønner. Og dyrepasserne er usikre på, hvordan Kirana vil reagere på det. Dværgbøflen Oana har fået en kalv, men er så stresset ovenpå fødslen at hun slikker pelsen af den.

10:05  

Skattejægerne 2014 (7)
Skattejægerne 2014 (7) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, skal indrette en hall i en villa på Frederiksberg i antik stil. Marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed- Thomsen, tager på skattejagt i et privat hjem, og det er særligt en stor galionsfigur, der trækker. Og på Fyn tager antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, på marked, hvor hun gør mærkværdige fund. Sendt første gang 18.02.14

10:30  

Antikkrejlerne XIX (11:25)
Antikkrejlerne XIX (11:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (12:25)
Antikkrejlerne XIX (12:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

Fotobonden eps.1-5
Fotobonden eps.1-5

09:55  

Bag facaden: Verdens største møbelkæde (2)
Bag facaden: Verdens største møbelkæde (2) Ikea - et af verdens mest succesfulde, globale brands. Grundlagt i Sverige i 1943 med butikker i 49 lande, 900 millioner kunder om året og en omsætning på over 34 milliarder kroner. Kom med bag kulisserne, når saml selv-møbelkæden for første gang giver adgang til sine designstudier, fabrikker, testlaboratorier og butikker. Hvad er hemmeligheden bag milliardfirmaets succes?

10:55  

Mellem to krige - skæbner i Europa (3:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (3:8) Økonomien i Europa er usikker med stigende inflation og arbejdsløshed. Mange sulter. I Italien er der alvorlig uro, i Tyskland besætter kommunistiske arbejdere fabrikkerne i protest mod arbejdsvilkårene. Både hæren og de højreorienterede frikorps svarer brutalt igen. Og mens kløften mellem rig og fattig vokser, blomstrer underholdningsindustrien i Berlin.

11:50  

Mellem to krige - skæbner i Europa (4:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (4:8) Kommunister, intellektuelle og frihedskæmpere fra hele verden tiltrækkes som fluer på et fluepapir af den russiske revolution. Nguyen Ai Quoc tilslutter sig den kommunistiske internationale og går ind i kampen mellem Trotskij og Stalin efter Lenins død i 1924. Det lykkes May Picqueray, der arbejder som tolk i Moskva, med nød og næppe at flygte ud af Sovjetunionen efter at have kritiseret Trotskij. Og den svenske journalist, Elise Ottesen, chokeres over minearbejderkonernes vilkår og beslutter at hjælpe.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Min lille hund Mester (10)
Min lille hund Mester (10) Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som også er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.

09:27  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

09:30  

Sprinter Galore IV - Sæbekassebil (4)
Sprinter Galore IV - Sæbekassebil (4) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to piger, der er oppe mod to seje drenge i et sæbekasseløb. Men er pigerne ikke lige så seje, når det kommer til stykket? Og har de overhovedet brug for hjælp?

09:45  

Busters verden (4:6)
Busters verden (4:6) Buster er med i en gymnastiktime, men han er ikke særlig god til fodbold. Naboen fru Larsen kommer på hospitalet, og Buster deltager i en fest i præstegårdshaven hvor fjenden Store-Lars dukker op.

10:10  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

10:20  

Junglebogen (40)
Junglebogen (40)

10:30  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:45  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at påfuglen kan danse? Se med når Kristian og Katrine råber om kap med påfugle, og se om det lykkes han-påfuglen Poli-Tim at blive kæreste med hun-påfuglen Rosamynde.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (5)
Bonderøven 2009 (5) Frank tager på drengetur til Frankrig. Sammen med sin ven Claude bygger han dæmninger i bjergene og går på opdagelse i den sydfranske natur. Hjemme på Kastaniegården skal der plantes tomater i drivhuset, og så skal høvlebænken på plads i værkstedet. Sendt første gang 08.02.09.

12:40  

Nak & Æd - en languster i Mexico
Nak & Æd - en languster i Mexico Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Mexico. Her, på Yucatan halvøen, vil de prøve at få fingre i en languster til gryden. Men den store hummer holder til på bunden af det Caribiske Hav, og derfor må de to venner, lige som de lokale fiskere, hoppe i baljen og prøve med de bare næver.

13:25  

Skattejægerne 2014 (8)
Skattejægerne 2014 (8) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, låner kinesiske antikviteter i stor stil til en indretningsopgave. Det er et ur i sværvægterklassen, antikvitetshandleren Lasse Petersen får tilbudt, da han tager på privatbesøg. Og marskandiseren, Søren Falk, tryller i sin butik på Nørrebro, hvor han giver gamle møbler nyt liv. Sendt første gang 25.02.14

14:00  

Danmarks bedste portrætmaler (2:4)
Danmarks bedste portrætmaler (2:4) Det er på museet Arken at dagens konkurrence udspiller sig når seks nye kunstnerne ved hjælp af blyant, olie og akryl skal fortolke to kendte danskere som sidder model. Kunstnerne har i alt 4 timer til at færdiggøre deres portræt og vores faste dommerpanel, som under hele processen følger kunstnerne nøje, kommer på en svær opgave, når de til sidst skal vælge den kunstner, der skal videre til finalen.

14:45  

Hammerslag - Sjældent udbudt i Sønderjylland
Hammerslag - Sjældent udbudt i Sønderjylland Visse boliger er sjældent udbudte. Og når du så endelig får muligheden for at købe dem, så er det om at slå til. Vi skal se på lige netop tre boliger, der sjældent er til salg i Sønderjylland. Vi starter i Kollund med en penthouselejlighed, der har en enestående udsigt over Flensborg Fjord. I Tønder gemmer sig et byhus fra 1845 med overraskende meget plads, og så slutter vi i Haderslev med en bolig, der efterlader Hold Øst og Vest mundlamme. Vært: Christian Degn

DR2

12:45  

Vild videnskab: Helbredelse af kræft
Vild videnskab: Helbredelse af kræft På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen.

13:30  

Smag på Antarktis med Anthony Bourdain
Smag på Antarktis med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

14:10  

Smag på Porto med Anthony Bourdain
Smag på Porto med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

14:55  

Min Verdenshistorie - Rikke og folkemordet
Min Verdenshistorie - Rikke og folkemordet Dansk dokumentarserie fra 2013 I 1994 er Rikke Holm i Rwanda. En weekend er hun på safari i et naturreservat. Inde i parken er der fredeligt, men udenfor er et folkemord netop begyndt. Rikke isoleres sammen med andre turister på et hotel inde i reservatet, men situationen i landet er så farlig at FN ikke tør komme at hente hende. På bare 3 måneder myrdede Hutuerne i Rwanda næsten 800.000 tutsier - det største folkemord siden holocaust. Sedt første gang 23.12.2013

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan
Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan Den luskede Arne Bjarne vil lave gården om til verdens største parkeringshus, og han beslutter sig for at smadre gården, nu hvor Bedste er væk. Fuglene er sultne - for de har ikke fået mad, siden Bedste forsvandt. Finder fuglene mad et andet sted? Og vil Arne Bjarne virkelig smadre hele gården?

12:55  

Didrik Drage (3)
Didrik Drage (3)

13:10  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

14:00  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (22)
Ridderprinsessen Nella (22)

DR1

15:30  

Mistænkt 4: Inderkredsen
Mistænkt 4: Inderkredsen En mand findes hængt i sit hus i et velbeslået forstadskvarter. Politikommissær Jane Tennisons efterforskning sender hende på kollisionskurs med både den lokale kriminalkommissær og bydelens spidser. For bag den respektable overflade gemmer der sig en verden af svindel, korruption og tilslørede forbindelser. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

17:15  

Fader Brown III (12:15)
Fader Brown III (12:15) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:25  

Min Verdenshistorie - Rikke og uafhængigheden
Min Verdenshistorie - Rikke og uafhængigheden Dansk dokumentarserie fra 2013 I juni måned 1990 kommer Rikke Helms til Letland for første gang. I resten af Europa fejrer man Murens fald, men ikke i Letland. Her er det officielle flag stadig hammer og segl - og al magt ligger i Moskva. Men ikke så længe. Rikke er med i første række og bliver vidne til Letternes kamp for selvstændighed. Sendt første gang 24.12.2013

15:55  

Kriminalfotograferne (2:6)
Kriminalfotograferne (2:6) Hvor voldsomme billeder var Ekstra Bladet og BT villige til at bringe på forsiden i 1980'erne og 90'erne? Tidligere kriminalfotograf Søren Weiss dykker ned i sit fotoarkiv for at finde ud af, hvor grænsen gik. Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, fortæller, at kriminalfotograf Gert Jensen havde et privat chartek med ekstremt voldsomme billeder, som til hans ærgrelse var blevet afvist af avisredaktionen. Gert Jensen og mange af hans kolleger fik psykiske eftervirkninger af de voldsomme begivenheder, de har været vidner til. Søren Weiss kikker også nærmere på billederne fra en af efterkrigstidens voldsomste brande, nemlig branden på fabrikken Pia Lys på Østerbro.

16:25  

Great Canal Journeys s.6 eps.1-10
Great Canal Journeys s.6 eps.1-10

17:10  

Great Canal Journeys s.6 eps.1-10
Great Canal Journeys s.6 eps.1-10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (28)
Gurli Gris VII (28)

15:15  

Gurli Gris VII (29)
Gurli Gris VII (29)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

17:11  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

17:15  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

17:20  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (5:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (5:5) Danmarks børn har plantet blomster over hele landet for at redde bierne, men dronningen ligger nedtrykt under dynen og vil ikke med. Heldigvis har Viggo en snedig plan, der kan lokke dronningen ud.

17:30  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

17:40  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)

DR1

18:00  

Spise med Price - Sagen er bøf.
Spise med Price - Sagen er bøf. Der er masser af oksekød på menuen i denne udgave af "Spise med Price". De veloplagte brødre tilbereder både kendte og ukendte stykker oksekød og får sig en ordentlig overraskelse, da kæmpetyren "Dijon" pludselig står i James' have. Se hvordan man laver verdens bedste pommes frites, og hvorfor det bedste stykke kød slet ikke behøver at være det dyreste.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - Med pølsebrød og kropsbehåring
Kender Du Typen? - Med pølsebrød og kropsbehåring Kender Du Typen? besøger en ung familie i den rå ende af Vesterbro i København. Her kommer livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup helt tæt på en hovedperson, der bor omgivet af masser af musik og bøger - og som har haft stor succes med et usædvanligt scoretrick. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Dansk Humors Bedste: Nøgenhed, Politisk Satire og Pinlige Pa
Dansk Humors Bedste: Nøgenhed, Politisk Satire og Pinlige Pa Ulf Pilgård, Signe Molde, Mia Lyhne og en lang række andre danske komikere ser nærmere på nogle af dansk komiks største hits og bedste tricks. Martin Brygmann fortæller om at stå nøgen foran et stort publikum efter at være ramt af magisk forstenerstøv, P3's satirehold ser nærmere på, hvilke danskere, der har ondt i røven, og der er gensyn med Kongerigets lesbiske powerpar, Bonnie og Connie.

DR2

18:00  

De Vilde Huse - Sverige
De Vilde Huse - Sverige Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo og leve vildt og anderledes. I dag er han taget til Sverige for at tilbringe et døgn i et højst usædvanligt sommerhus, der ligner en mellemting mellem en dinosaur og en skildpadde. Husets ejer har truffet et valg om at leve off grid i sine ferier, altså bo i et hus, som ikke er koblet op på systemer, der leverer el og vand.

18:30  

De Vilde Huse
De Vilde Huse Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. I dag er han taget til Schweiz for at tilbringe et døgn hos en hollandsk arkitekt, der har bygget et underjordisk hus i en lille bjerglandsby til stor undren for de lokale beboere og er lykkedes med at gøre det både rummeligt og lyst.

19:00  

Har du nosser?
Har du nosser? Dansk reportage fra 2019 Kært barn har mange navne: Nosser, kugler, klunker, boller, klokkeværk, balls osv.. Mænds testikler har altid været genstand for både morsomheder, nysgerrighed og mytedannelse - og nosserne er den legemsdel der, mere end nogen anden, forbindes med mod og mandighed. Men uanset hvad man vælger at kalde dem, så er nosserne i KRISE; Danske mænds sædkvalitet er dårligere end nogensinde før. Samtidig stiger forekomsten af testikelkræft. Temalørdag om nosser tager et godt greb om mændenes ædlere dele, for at blive klogere på, hvordan de fungerer, hvorfor de har det så skidt - og hvad vi kan gøre, for at de får det bedre. I programmet kårer vi bl.a. Danmarks flotteste nosser, spiser lammetestikler og bliver klogere på hvad "blue balling" betyder - og så går værten Thomas Skov all ind og får gennemtestet sine egne nosser! Sendt første gang 23.11.2019

20:00  

Mordet på Margaret (1:2)
Mordet på Margaret (1:2) Margaret Fleming, 35, er sporløst forsvundet fra sin hjemby i Skotland. Det går op for myndighederne og politiet i 2016, da de ikke kan komme i kontakt med hende. Mistanken forstærkes, da det viser sig, at Margaret Flemings familie ikke har set hende i 16 år. Hendes plejere, Edward Cairney og Avril Jones, bliver anklaget for at have dræbt hende - men kan man dømme uden et lig?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (18)
Pyjamasheltene II (18)

18:50  

Wild Kratts III (15)
Wild Kratts III (15)

19:15  

Zorro (9)
Zorro (9) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

22:00  

Livstid (5:8)
Livstid (5:8) En drabssag bliver kompliceret, da Victoria opdager ofrets mange hemmeligheder. I fængslet får Victoria en skræmmende advarsel.

22:50  

Livstid (6:8)
Livstid (6:8) Et drab bliver begået under optagelserne til en populær realityserie. Victoria bliver overladt til sig selv i fængslet.

23:35  

Alene i vildmarken USA V (11:12)
Alene i vildmarken USA V (11:12) Mongoliets brutale vinter angriber de sidste deltagere, og den ubarmhjertige sult og barske kulde tester dem som aldrig før. I sidste ende er det kun én af dem, som bliver den ultimative overlever og vinder de 500.000 dollar

DR2

21:00  

Ud af mørket med Daniel Rye - Martins selvmord (3:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Martins selvmord (3:6) Martin var kun 16 år gammel, da han tog sit eget liv på sin fars kontor, mens resten af familien var på vej hjem fra en tur til København. Daniel Rye besøger Martins forældre, Mai og Kim, for at prøve at forstå, hvordan de som forældre har lært at leve med både chokket, skylden og sorgen, der opstod, da Martin begik selvmord.

21:45  

Den gamle mand og skoven - udvikling
Den gamle mand og skoven - udvikling

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

23:40  

Signe Molde på udebane
Signe Molde på udebane I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan. I dette afsnit møder Signe nogle af de 3000 danske abortmodstandere i foreningen Retten til Liv, der kæmper for at gøre abort ulovligt i Danmark. Men kan abortmodstanderne godt forstå, at nogle griner af lige netop den holdning i 2020?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Taggart: Usikre vidner (2:3)
Taggart: Usikre vidner (2:3) Taggart og Jardine forsøger at finde motivet til dobbeltmordet på kandidaten til lokalvalget, Joanna Gillan, og hendes svoger. Kunne det være en modstander af dødsstraf, eller har Joannas søster Leslie bestilt mordet sammen med sin elsker, Sam? John Greeney forbitrer atter livet for Taggart, da han tilstår at være lejemorderen i en pamflet, som er produceret på trykkeriet, hvor han arbejder. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Haldane Duncan.

01:15  

Taggart: Usikre vidner (3:3)
Taggart: Usikre vidner (3:3) Taggart og Jardine står på bar bund over for dobbeltmordet på Leslie og Sam. Samtidig begynder Taggart at ane et justitsmord i forbindelse med mordet på Joanna Gillans mand. I så fald er en politimorder stadig på fri fod. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

02:05  

Til undsætning (22:48)
Til undsætning (22:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:50  

Hammerslag - Wauw i Provinsen
Hammerslag - Wauw i Provinsen Når muligheden for at få et hus til den halve pris byder sig, rykker flere familier teltpælene op og flytter fra storbyen til provinsen. Boligerne vi skal se, har alle sammen haft nok wauw-effekt til at lokke folk ud af deres vante rammer og til Horsens. Vi starter med en villa, der slog benene væk under køberne, så de bare måtte eje den. Så skal vi se et renoveret byhus, og så vi slutter af med en bolig med udsigt over Horsens. Vært: Christian Degn

03:35  

Bonderøven 2009 (5)
Bonderøven 2009 (5) Frank tager på drengetur til Frankrig. Sammen med sin ven Claude bygger han dæmninger i bjergene og går på opdagelse i den sydfranske natur. Hjemme på Kastaniegården skal der plantes tomater i drivhuset, og så skal høvlebænken på plads i værkstedet. Sendt første gang 08.02.09.

DR2

00:10  

Scandinavian Star (3:6)
Scandinavian Star (3:6) Dansk dokumentar fra 2020 Alle tror, at branden er tæt på at være slukket, men klokken tre om natten opstår endnu en eksplosiv brand, der udbrænder en stor del af skibet. Fra havnekanten forestår et omfattende efterforskningsarbejde i samarbejde mellem dansk, svensk og norsk politi. I København går søforhøret igang under stor international bevågenhed.

01:15  

Det sorte Washington
Det sorte Washington Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er rejst til Washington for at udforske alt det ved byen, der ikke har med politik og Det Hvide Hus at gøre. Han møder bl.a. Henry Rollins, en af fadderne til hardcore punk, han besøger området U-Street, engang kendt som "Det sorte Broadway", og endelig møder han bandet Trouble Funk lige inden det for første gang i 30 år skal optræde der, hvor det hele begyndte.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, ROENDE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1123195605